Dessa villkor gäller vid bokning av tjänst: upphämtning av mobil

Senast uppdaterad: 2020-03-19

 

§1 KORREKT KONTAKTINFORMATION

Kunden måste ange korrekt kontaktinformation vilket innebär framförallt rätt samt fullständigt för- och efternamn, adress där enheten/enheterna ska hämtas ifrån samt ett korrekt och tillgängligt mobil-/telefonnummer.

§2 KUNDENS ANSVAR

Det är kundens ansvar att se till att förse oss med korrekt information för kontakt samt rätt information om enheten eller enheterna som skall hämtas för lagning. Det är även kundens ansvar att innan bokning ta reda på prisinformationen för eventuell lagning.

§3 STRAFFAVGIFT

Om kunden inte uppfyller sitt ansvar och sin del av avtalet kan en straffavgift debiteras på 100SEK. Denna avgift kommer vid senare tillfälle att skickas till kunden som faktura. Exempel där straffavgiften tillämpas är ifall kunden ej är på plats då vår tekniker hämtar enheten/enheterna, om teknikern behöver vänta mer än 10 minuter för att ta emot enheten/enheterna, om kunden ger fel adress, om kunden ångrar sig, etc.

§4 8KM RADIE

Vi hämtar enheten endast inom 8km radie med Kungsgatan 7, 45130 som utgångspunkt. Om vi mottar förfrågan att hämta enhet/enheter på en plats längre än 8km från Kungsgatan 7 kommer vi att återkomma med bekräftelse om vi hämtar eller ej. Alla avstånd som är längre än 8km kommer att debiteras med 30kr för varje kilometer utöver de 8km som ingår.

§5 HANTERING AV KUNDINFORMATION

För att vi ska kunna genomföra en bokning behöver vi personlig information från kunden i fråga samt vad ärendet gäller. Detta behöver vi dels för att kunna bekräfta bokningen men även för att veta vad vi hämtar, vart vi ska hämta det samt för att vi ska kunna erbjuda kunden rätt information. Informationen som fylls i och skickas till oss genom detta formulär kommer att skickas genom krypterad uppkoppling vilket innebär att informationen hanteras på rätt sätt. Informationen kommer inte att delas med externa företag, säljas, lånas, hyras eller användas i olämpliga syften.

§6 BETALNING

Betalning sker antingen vid upphämtning eller när vi lämnar ut enheten. Du kan inte hämta ut enheten förrän betalningen har skett förutom i fall där teknikern inte lyckas reparera enheten/enheterna. Betalningen kan genomföras via Swish, Klarna (faktura) eller kontant. Kvitto får du via e-post samma dag.

§7 KUNDENS ANSVAR ATT IDENTIFIERA

Det är kundens ansvar att kolla upp att personen som hämtar enheten är Phonet AB:s anställda och utskickade. Detta kan göras enklast genom en ID-kontroll. Vår tekniker kommer att ha med sig ett speciellt ID-kort med ett ID-nummer som kunden kan kolla upp genom att ringa till 0522-50 63 64.

§8 VÅRA KONTAKTUPPGIFTER

Phonet AB
Kungsgatan 7, 451 30 Uddevalla
0522-50 63 64
info@phonet.se