Vi säljer din mobil åt dig

Har du en mobiltelefon som du vill sälja men du orkar inte ta itu med det? Du kanske har tröttnat på alla oseriösa köpare eller så är mobilen helt enkelt för dyr för att sälja på en gång… då kan vi sälja din mobil åt dig! Vi tar på oss allting och du får betalt så fort den är såld!

Hur går det till?

Det är faktiskt väldigt enkelt! Om du har en mobiltelefon som du vill få sålt men inte orkar eller har tid att göra det själv så kan du ta kontakt med oss så gör vi det åt dig. Det enda du behöver göra är att kontakta oss antingen via e-post eller ett besök i vår butik i Uddevalla, visa mobilen för oss och vad som ingår med mobilen (exempelvis originalförpackningen, laddare eller liknande) och sedan fyller vi i avtalet så att vi får sälja vidare din mobil. Om du inte har möjligheten att komma förbi vår butik eller om du inte bor i närheten av Uddevalla så kan vi skicka avtalet till dig och du skickar sedan tillbaka en kopia till oss tillsammans med din mobiltelefon (tänk på att det är du som får stå för frakten).

När vi sedan har tagit över din mobil kommer vi att serva den (programuppdatera samt se över skicket) och därefter lägger vi ut den till försäljning. Om skärmen på mobilen skulle exempelvis vara trasig eller skadad så kommer vi även att lägga ett specifikt prisförslag för att åtgärda skadan så att mobilen får ännu mer i värde. Du får välja själv om du vill åtgärda det eller inte. När vi har sålt din mobil kommer vi att ta kontakt med dig och överföra överenskomna summan till dig.

"Varför ska jag låta er sälja min mobil?"

Det finns ett flertal anledningar till varför du bör låta oss sälja din mobiltelefon.

 • Undvik oseriösa köpare som slösar din tid.
  Att diskutera priset i en halvtimme kan vara påfrestande. Undvik oseriösa köpare och låt någon annan sköta allting åt dig.
 • Lättare att få dyrare mobiler sålda.
  Som företag i samarbete med Klarna har vi möjligheten att erbjuda våra kunder olika betalalternativ. Delbetalning, senare betalning och andra möjligheter. Det är skillnad att betala 4000 kr för en mobil och att betala 400/månaden i exempelvis 10 månader. Det känns inte lika tungt för plånboken.
 • Vi tar ansvaret.
  Det kan bli jobbigt om mobilen börjar krångla för köparen efter två veckor. Då kan det bli du som får en massa meddelanden, samtal och kanske till och med en anmälan. Men vi sköter detta så du inte behöver oroa dig!
 • Få betalt!
  När du säljer mobilen via oss får du alltid betalt så fort mobilen har sålts!

Vad kostar det?

De enda kostnaderna du behöver tänka på är följande:

Fraktavgift: om du skulle skicka in mobilen till oss så är det alltid du som står för själva fraktkostnaden och det är du som står ansvarig för fraktalternativet som du väljer. Vi rekommenderar självklart rekommenderat brev för värdefulla paket.

Serviceavgift: vi tar ut en serviceavgift på 150SEK och en provision på 2%.

Exempel: om vi säljer en Galaxy S9 för 4000SEK så kommer vi att dra av 80SEK (provision) och 150SEK (serviceavgift) vilket totalt blir 230SEK. Det innebär att du skulle få 3770SEK utbetalt samma dag som vi säljer din mobil.

Tycker du att allting låter bra? Då återstår det bara att ta kontakt med oss! Läs gärna villkoren innan du skickar ett meddelande till oss.

Tillbaka till shoppen >>