LAGA ONLINE

Skicka in mobilen för reparation

Nu kan du enkelt få din mobil reparerad utan att behöva besöka butiken. Beställ en mobilbox och skicka in mobilen för reparation till oss. Vi lagar mobilen omgående och ser till att den skickas tillbaka till dig så fort den är färdig. Minimal väntetid och lika smidigt.

Välj ditt märke och modell

NOTERA! Reparation online visar inte kampanj-priser. För prisuppgifter och hjälp med att skicka in mobilen, vänligen kontakta butiken på 0522-50 63 64.

DET SKA VARA ENKELT

Så här går det till

Nedan kan du läsa hur det fungerar när du vill skicka in mobilen för lagning. Det behöver inte alls vara svårt och vi finns med dig hela vägen för att stötta dig. Du kan alltid kontakta oss vid frågor.

Fyll i formuläret och välj märke, modell samt vad som behöver åtgärdas. I formuläret väljer du dessutom hur du vill skicka mobilen.

Fullborda beställningen genom att gå vidare i formuläret, välja betalningsmetod och betala.

Har du beställt en mobillåda kommer den skickas till dig med fraktsedel. Om du däremot valt att skicka själv kommer en fraktsedel skickas till dig per e-post.

När vi har tagit emot din mobil kommer vi att reparera mobilen omgående.

Vi skickar tillbaka din mobil så fort den är färdig. Vi strävar alltid efter att du får tillbaka mobilen så fort som möjligt!

MÅNGA FÖRDELAR

Varför bör du skicka in mobilen?

Det finns många fördelar med att skicka in mobilen till oss för reparation. Du slipper åka långa vägar för att besöka vår butik om du inte bor i närheten men får ändå ta del av våra fantastiska tjänster. Vi har konkurrenskraftiga priser, original- och högkvalitativa ersättningsdelar samt marknadens bästa garantier.

mobilreparation skicka mobilen

Är det säkert att skicka mobilen med posten?

Det är det! Och du kan dessutom välja nivå på säkerhet! I formuläret får du välja om du önskar försäkra ditt paket eller inte. Genom att försäkra paketet får du det lilla extra.

Hur snabbt går det?

När du beställer reparation online får du välja mellan att få hem en mobillåda som du använder för att skicka in mobilen eller att själv skicka in mobilen. Väljer du att få hem mobillådan kan det vanligtvis ta 1-2 arbetsdagar att få hem lådan. Sedan tar det ca 1-2 arbetsdagar för försändelsen att komma till oss från och med dagen då du skickar iväg den. Reparationen utförs i 99,9% samma dag och mobilen skickas tillbaka samma dag som vi tar emot den. Sedan kan det ta återigen 1-2 arbetsdagar innan du får hem mobilen. I de allra flesta fall blir du utan din mobil under ca 2-4 arbetsdagar.

Skulle du däremot välja att skicka mobilen själv kommer du få en fraktsedel av oss som du använder för att skicka iväg mobilen. Då slipper du vänta på en mobillåda vilket kan vara smidigare och ibland mer behövligt.

Varför ska jag välja er?

När du reparerar din mobil eller surfplatta hos oss får du ta del av många fördelar:

  • Vi är en utav marknadens bästa när det gäller reparation av mobiler och surfplattor. Vi har många års erfarenhet och mycket kompetens.
  • Hos oss får du originaldelar eller marknadens bästa ersättningsdelar!
  • Det är svårt att hitta en aktör som erbjuder bättre garantivillkor än vad vi erbjuder.
  • Vi jobbar med försäkringsärenden. Har du skadat mobilen och vill nyttja hemförsäkringen? Kontakta oss så hjälper vi dig.
  • Snabb service – du slipper vänta i veckor.
  • Miljöprogram – vi återvinner och återanvänder begagnade mobiler, trasiga mobiler samt trasiga och begagnade reservdelar. Dessutom satsar vi miljön genom att köpa gamla och begagnade mobiler och surfplattor.

Hur betalar jag?

Du betalar i kassan i vår webbshop där du kan välja bland följande metoder:

  • Swish
  • Kort
  • Klarna

Vart finns ni?

Vår fysiska butik hittar du i Uddevalla centrum:

Kungsgatan 7, 45130 Uddevalla

Hur kontaktar jag er?

Du kan nå oss via mejl (info@phonet.se), telefon (0522-506364) eller genom Facebook (klicka här).