Skärmbyte med garanti | Vi lagar din iPhone

Vi har många års erfarenhet av mobilreparationer och mobilservice. Bland våra tjänster hittar du även utförande av skärmbyte där vi byter skärmen på en skadad mobiltelefon. I dagsläget arbetar vi främst med Apple-modeller, Samsung-modeller och Huawei-modeller men vi arbetar även med andra märken så som Motorola, OnePlus och fler! Vi arbetar med svenska leverantörer av reservdelar vilket möjliggör för oss att erbjuda originaldelar, högkvalitativa ersättningsdelar, grymma garantivillkor samt snabba leveranser vid specialbeställningar.

Sedan 24 februari 2020 har vi infört ett helt nytt reparationspaket för Apple-mobiler med 5 år garanti på skärmens funktionalitet. Det innebär med andra ord att du får en garanti på att skärmen ska fungera helt normalt och uppfylla kundens behov utan att det tar slut.

laga mobilenSnabb reparation medan du tar en promenad

Vår verkstad befinner sig idag på Kungsgatan i Uddevalla, dvs. just i centrum! Ett skärmbyte tar vanligtvis ca 30 minuter att genomföra, perfekt för en kort promenad i stan eller medan du går och tar en titt i stans butiker. Även vid specialbeställningar försöker vi snabba upp saker och ting så gott vi kan. Våra leverantörer är medvetna om hur viktig mobilen är och därmed försöker de alltid leverera delarna inom två arbetsdagar.

Ett miljövänligt val

När du väljer att reparera enheten hos oss kan du känna dig trygg med att du har gjort ett miljövänligt val. Vi är sedan ett tag tillbaka certifierade av El-kretsen för hantering av batterier och andra elektroniska komponenter. Vi har även ett bra samarbete med våra leverantörer och med hjälp av allt detta kan vi se till att de flesta av reservdelarna, om inte alla, skickas in för återvinning. Detta gäller alla reservdelar, oavsett hur trasiga de må vara.

Våra priser

Vi har bland marknadens lägsta priser för mobilreparationer. Detta gäller även skärmbyten. Nedan hittar du en del av de skärmbyten som vi utför samt priser för dessa. Tillsammans med våra leverantörer anpassar vi dessutom villkoren för att ge våra kunder det bästa. Därför har vi idag bland annat upp till 5 år garanti vid skärmbyte på iPhone-mobiler samt upp till 24 månader funktionsgaranti på batteribyte för iPhone-mobiler.

För specifika priser, vänligen kontakta butiken på 0522-50 63 64.