reparera surfplattan
VI FIXAR DIN SURFPLATTA

Reparera surfplattan hos oss

Har du en trasig iPad, Samsung Tab eller annan surfplatta? Då bör du reparera surfplattan hos oss! Våra tekniker strävar efter att erbjuda dig utmärkt service med snabba reparationer. Du får dessutom upp till 12 månader funktionsgaranti.

GRYM SERVICE

Komplett lösning för dig

Vi är ett komplett servicebolag för mobiler och surfplattor. Hos oss kan du reparera både mobilen och surfplattan men du kan även få hjälp med icke-reparations relaterade tjänster. Dessutom hittar du ett stort utbud av tillbehör.

surfplatta reparation
DIN SURFPLATTA BLIR SOM NY

ANLEDNINGAR FÖR ATT REPARERA SURFPLATTAN HOS OSS

Reparera surfplattan

Reparera din surfplatta hos oss. Vi erbjuder professionell service med många års erfarenhet och tusentals nöjda kunder.

Vi använder originaldelar

Vi använder marknadens bästa reservdelar. Detta innebär originaldelar och de bästa ersättningsdelarna.

Tusentals nöjda kunder

Med många års erfarenhet har vi haft äran att hjälpa tusentals kunder med deras mobiler och surfplattor. Välj oss!

Det ska vara prisvärt

Vi strävar alltid efter att erbjuda utmärkta tjänster och låga priser. Det innebär konkurrenskraftiga priser på reparationer.

FULL SERVICE

Hos oss får du full service vid reparation av surfplattan

Vi reparerar skador

Är din surfplatta skadad? Vi reparerar den! Hos oss får du marknadens bästa garantivillkor vid reparation av surfplattan.

Service och tillbehör

Vi utför service på surfplattor och mobiler. Det innebär hantering av mjukvara, rengöring och mycket mer. Dessutom kan du köpa tillbehör till surfplattan i vår butik.

reparera surfplatta

Hur lång tid tar det att byta glaset på min surfplatta?

Att byta glaset eller skärmen på en surfplatta kan ta lite längre tid än skärmbyte på en telefon. Anledningen är att glaset behöver en stund för att torka ordentligt och på så sätt fästa sig mot chassit. Helst önskar vi att man lämnar in surfplattan på förmiddagen och hämtar den sedan på eftermiddagen.

Varför är det olika priser på glas och LCD?

LCD är den dyrare delen av en skärm och skulle glaset gå sönder på en surfplatta så innebär det inte att LCD är också trasigt. I de allra flesta fallen, när våra kunder kommer in med en surfplatta, brukar det vara endast glaset som behöver bytas ut och inte LCD.

Hur vet jag om det är glaset eller LCD som är trasigt?

Det vanligaste fallet är att bilden på surfplattan visas normalt, utan någon förändring, men att glaset helt enkelt har spruckit. I de absolut flesta fallen är LCD intakt om bilden visas som normalt.

Gör vi andra reparationer än skärmreparationer?

Det gör vi. Vi reparerar det mesta på en surfplatta. Det innebär batteribyte, byte av högtalare, knappar, etc.

Vilka märken och modeller jobbar ni med?

Vi jobbar med i princip samtliga märken och modeller. Det som däremot kan bli ett hinder fåtal gånger är bristen på reservdelar hos våra leverantörer. Den här lilla risken finns för det mesta hos väldigt ovanliga märken och modeller. Surfplattor som iPads, Samsung Tabs och andra vanligt förekommande plattor har vi i princip alltid delar i lager.

Glöm inte att följa oss på sociala medier

Genom att följa oss på sociala medier kan du ta del av våra nyheter och erbjudanden.
Facebook | Instagram