Reparera mobilen hos oss

Behöver du reparera mobilen? Då har du kommit rätt. Vi har många års erfarenhet av mobilreparation och vi jobbar bland annat med reparation av iPhone, Samsung, Huawei och många fler märken och modeller. Du kan välja mellan att reparera hos oss i vår butik i Uddevalla eller genom att skicka in mobilen till oss med posten.

LYSSNA PÅ ANDRA

Så här säger våra kunder…

Rolf Karlsson Avatar Rolf Karlsson
13 december, 2022

Bra och snabb service.

Marko Savanovic Avatar Marko Savanovic
7 december, 2022

Rafah Basha Avatar Rafah Basha
14 oktober, 2022

Mycket trevlig och kunnig personal.

Signe Östberg Avatar Signe Östberg
14 oktober, 2022
VÄLJ OSS

Därför ska du reparera hos oss

Marknadens bästa garanti

Hos oss får du bästa garantier som finns ute på marknaden vid reparation av en mobil eller surfplatta. För oss är det viktigt att våra kunder är nöjda och trygga.

Reservdelar av högsta kvalité

Vi erbjuder original- och OEM-delar men vi erbjuder även marknadens bästa ersättningsdelar för den som önskar det. Oavsett vad du väljer får du med trygga garantier.

Drop-in och tidsbokning

Hos oss kan du välja själv vad som passar dig bäst – drop-in eller boka en tid! Genom att boka tid kan du förvänta dig att vi blir färdiga med din enhet inom 1 timme.

Låga priser

Vi erbjuder service och reparation med låga priser. Trots de låga priserna behåller vi samma höga kvalitet på både delar och arbete.

Skippa långa väntetider

När du lämnar in mobilen hos oss behöver du inte vänta i flera veckor. I de flesta fallen lagar vi din enhet medan du väntar.

Tåliga tillbehör

Hos oss kan du också köpa tåliga mobiltillbehör. Vi har några utav marknadens bästa heltäckande skärmskydd för olika modeller.

mobilreparation för företag
VI LÖSER DET FORT

Mobilreparation för företag

Tempot kan vara ganska högt och behovet väldigt stort. Vi samarbetar med många företag och vi strävar ständigt efter att erbjuda en snabb service för att du snarast ska få tillbaka dina mobiler, fungerande. Bland företagen som reparerar sina mobiler hos oss finns Uddevalla Energi, Benders, Emil Lundgren AB och många fler.

Som vår företagskund har du möjlighet att betala med faktura. Fakturan skickas till angiven e-post / postadress med betalningsvillkor på 30 dagar. För mer information och hur du kommer igång, vänligen kontakta oss.

SOM NYTT IGEN

Laga mobilen hos oss

Vi använder oss av marknadens bästa reservdelar, inklusive originaldelar, när vi reparerar din mobil. En mobilreparation ska utföras på ett professionellt sätt med kvalitativa delar och väl utfört arbete som garanterar hållbar funktionalitet. Det får du hos oss!

När du reparerar mobilen hos oss får du schyssta garantivillkor i samband med din mobilreparation. Vi har några utav marknadens längsta garantier för att vi anser det vara viktigt att våra kunder är trygga med oss.

mobilerparation i uddevalla
LAGA I BUTIKEN

Mobilreparation i Uddevalla

Har du vägarna förbi Uddevalla och behöver reparera mobilen? Då kan du passa
på att svänga förbi vår butik! Vi reparerar din mobil medan du väntar,
läser en tidning eller tar en promenad på Kungsgatan.

Snabb service

Vi reparerar din mobil medan du väntar i butiken eller tar en promenad.

Hållbar mobilreparation

Vi fokuserar på hållbarhet och nöjda kunder. Därför erbjuder vi marknadens bästa garantivillkor.

Prisvärd reparation

Undvik höga priser. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser med bättre villkor.

Reparerar ni alla märken?

Vi jobbar med de flesta märken och modeller, både med mobiler och surfplattor. Bland de mest förekommande märken är Apple, Samsung, Huawei och Sony.

Är det tryggt att skicka in mobilen med posten?

När du vill reparera mobilen genom att skicka in den till oss får du gå igenom en liten process. I denna process väljer du märke, modell samt vad som behöver fixas men du får även välja hur du vill skicka in din mobil. De alternativen som finns idag är fri frakt, där varan inte är försäkrad, samt rekommenderat brev, där varan är försäkrad upp till ett visst belopp.

Om du vill veta mer om den här tjänsten är du välkommen att kontakta oss.

När får jag tillbaka mobilen?

Om du reparerar mobilen i vår butik i Uddevalla får du vanligtvis tillbaka mobilen inom en timme. Skulle du skicka in din mobil kan det ta upp till 4-5 vardagar innan du får tillbaka mobilen. I 99% av fallen reparerar vi mobilen samma dag som vi tar emot den och skickar sedan iväg den till dig men du bör räkna med minst två-tre fraktdagar.

Får man någon garanti?

Det får man! Vi har marknadens bästa garantivillkor med långa garantitider. Du får mer information om garantin i samband med registrering av reparation.

Hur kan jag kontakta er?

Du når oss enklast genom e-post, telefonsamtal eller Facebook.

E-post: info@phonet.se

Telefon: 0522-50 63 64

Facebook: Klicka här

Vart finns er butik?

Vår butik hittar du på Kungsgatan 7, 45130 Uddevalla.

phonet mobilreparation