Phonet Uddevalla – vi reparerar din mobil

Vi är ett lokalt företag specialiserade inom mobilreparationer med flera års erfarenhet. Hos oss kan du både laga mobilen och surfplattan! I dagsläget har vi ett serviceställe på Kungsgatan i Uddevalla och vi jobbar både med privat- och företagskunder.

Våra tekniker utför reparationer på de flesta mobilmärken inklusive Apple, Samsung, Huawei, Motorola och många fler. Vi har nära samarbete med svenska leverantörer och certifierade återförsäljare vilket gör det möjligt för oss att utföra reparationer med originaldelar men vi erbjuder även våra kunder högkvalitativa ersättningsdelar för de som inte vill lägga mycket pengar på dyra reparationer. Dessutom kan du laga din mobil hos oss medan du väntar eller tar en promenad i Uddevalla centrum.

Det finns många fördelar som du kan ta del av om du väljer att laga din mobil hos oss. Bland annat så slipper du vänta i dagar eller veckor för att få tillbaka mobilen. De flesta mobilreparationer utförs inom 30-40 minuter. Du får dessutom alltid funktionsgaranti vid reparationer vilket innebär att du kan laga din mobil med trygghet.

Ansök om prisförslag här

Vi finns på Kungsgatan 7
451 30 Uddevalla

laga mobilen

Skärm- & batteribyte – laga din mobil hos oss

[Se prislista för iPhone-modeller]

Bland alla reparationer som vi utför så är skärm– och batteribyten mest förekommande. Vi byter både skärm och batteri på de flesta märken samt modeller och med vårt nära samarbete med svenska leverantörer så kan vi erbjuda kunderna originaldelar, certifierade reservdelar samt ersättningsdelar. Ibland kan vi erbjuda enbart originaldelar vid specifika reparationer och märken och ibland erbjuder vi olika valmöjligheter.

Snabb och säker reparation

Våra tekniker strävar efter att utföra reparationerna så snabbt och smidigt som möjligt för att du som kund inte ska behöva vara utan telefonen allt för länge. Ett vanligt skärmbyte för en Apple-mobil tar därmed ungefär 25-30 minuter och vad gäller batteribyten så utförs det vanligtvis under 10 minuter. Även vid behov av beställningar så försöker vi vara snabba med att få hem de nödvändiga reservdelarna. Tack vare våra svenska leverantörer är leveranstiden i de allra flesta fallen 1-2 arbetsdagar.

När du reparerar mobilen hos oss får du alltid en funktionsgaranti om inte annat anges. Tiden för garantin beror ofta på vad du själv väljer, vilket paket och hur mycket du är villig att betala för en reparation. På så sätt har du större möjlighet att anpassa priset och egentligen hela paketet efter dina egna behov.

Vi arbetar med OEM-skärmar

Som vår kund har du även möjlighet att välja en OEM-skärm vid skärmbyte för iPhone-modeller. OEM-skärmar är den benämning som används oftast för att beskriva originalskärmar. OEM står för Original Equipment Manufacturer och det innebär att skärmkomponenterna kommer från originaltillverkaren som tillverkar skärmarna för respektive iPhone-modell. Dessa skärmar har den absolut högsta kvalitén på marknaden. Läs mer om OEM-skärmar här.

reparera mobilen

NYHET! Skärmbyte med 5 år garanti!

Vi är trygga med våra delar och vår service, och det vill vi att våra kunder också känner när de väljer oss. Nu erbjuder vi skärmbyten för Apple-mobiler (modeller enligt nedanstående lista) med 5 år garanti! Ja, du läste rätt!

Med 5 år garanti får du en garanti som räcker långt. Enda kraven är att skärmen inte skadas genom olycksfall, har onormal slitage eller att du får repor och liknande på skärmen.

Övriga märken

Vi jobbar även med övriga märken så som Samsung, Huawei och fler. Bland annat så utför vi skärmbyten, batteribyten, byten av bakglas och i princip alla övriga delar för mobiler av dessa märken. I de övriga märkena som vi jobbar med ingår Samsung, Huawei, LG, HTC, Motorola, Sony och fler.

Du kan hitta en del av priserna för skärmbyte här: Klicka här

Vid övriga frågor är du välkommen att kontakta oss på 0522-50 63 64 eller via e-post: info@phonet.se

Företagskund

Vi jobbar med många företag både i Uddevalla men även på andra ställen i Sverige. Våra företagskunder som inte befinner sig i Uddevalla brukar vanligtvis skicka mobilerna till oss via post och vi skickar tillbaka till den angivna adressen så fort vi är färdiga med reparationen.

Bland våra företagskunder finns bland annat Uddevalla Energi, Kynningsrud, Benders, Säkra och många fler.

För att bli företagskund hos oss vänligen besök fliken För Företag.

Laga din mobil med garanti

Hos oss kan du laga din mobil med funktionsgaranti! Vi lämnar, vanligtvis, ut garanti på alla reparationer som utförs hos oss med våra reservdelar. Hela garantivillkor hittar du här: Garantivillkor

Följ oss på sociala medier

Genom att följa oss på sociala medier kan du följa vårt arbete samt ta del av våra kampanjer och erbjudanden. Vi finns idag på både på Facebook och Instagram.

Vanligaste frågorna

Använder ni originalskärmar?

Vid reparationer av iPhone erbjuder vi kunderna möjligheten att välja mellan originaltillverkade skärmar (OEM) eller högkvalitativa ersättningsdelar.

Vad gäller övriga märken som exempelvis Samsung, Sony och Huawei använder vi endast originaldelar.

Är era iPhone-batterier bra?

Vi använder oss av iPhone-batterier som är tillverkade och anpassade för iPhone-mobiler. Dessutom lämnar vi ut funktionsgaranti på våra batterier så att våra kunder inte ska oroa sig för dåliga batterier.

Vid ett batteribyte passar vi även på och rensar laddningskontakten.

Kan jag dela upp betalningen?

Ja, det kan du. Vi har samarbete med Klarna vilket gör det möjligt för oss att erbjuda olika betallösningar som exempelvis faktura, delbetalning eller vid flera tillfället “Köp nu, betala sen”.

Notera dock att Klarna anpassar alternativen efter kreditkontrollen som de gör vid ansökan.

Kan jag betala med faktura?

Ja, det är möjligt att betala med faktura hos oss. Vi samarbetar med Klarna och kan erbjuda betalning med faktura via Klarna.

För våra företagskunder sker betalning alltid genom faktura (30 dagar) som hanteras av Resurs Bank. Möjlighet till direktbetalning för företagskunder finns.