Phonet Uddevalla – vi reparerar din mobil

Vi är ett lokalt företag specialiserade inom mobilreparationer med flera års erfarenhet. I dagsläget har vi ett serviceställe på Kungsgatan i Uddevalla och vi jobbar både med privat- och företagskunder.

Våra tekniker utför reparationer på de flesta mobilmärken inklusive Apple, Samsung, Huawei, Motorola och många fler. Vi har nära samarbete med svenska leverantörer och certifierade återförsäljare vilket gör det möjligt för oss att utföra reparationer med originaldelar men vi erbjuder även våra kunder högkvalitativa ersättningsdelar för de som inte vill lägga mycket pengar på dyra reparationer.

Ansök om prisförslag här

Vi finns på Kungsgatan 7
451 30 Uddevalla

repair

Företagskund

Vi jobbar med många företag både i Uddevalla men även på andra ställen i Sverige. Våra företagskunder som inte befinner sig i Uddevalla brukar vanligtvis skicka mobilerna till oss via post och vi skickar tillbaka till den angivna adressen så fort vi är färdiga med reparationen.

Bland våra företagskunder finns bland annat Uddevalla Energi, Kynningsrud, Benders, Säkra och många fler.

För att bli företagskund hos oss vänligen besök fliken För Företag.

Skärmreparationer

Vi utför skärmreparationer på de flesta smartphones. Idag har vi samarbete med flera leverantörer i Sverige och därmed har vi tillgång till reservdelar till de flesta mobilmodeller. Vid skärmreparationer för iPhone-mobiler erbjuder vi våra kunder möjligheten att välja mellan högkvalitativa ersättningsskärmar eller skärmar med original LCD. För övriga mobilmodeller, exempelvis Samsung och Huawei, använder vi endast originaldelar.

samsung
priser iphone

Batteribyte

Ibland kan man hamna i en situation där ett batteribyte behöver göras. Du kan uppleva att mobilens batteri töms mycket snabbare än vad den bör göra eller att den laddar inte upp som den ska. Då kan det vara smart att utföra en kontroll för att se om batteriet har försämrats eller om det finns något annat som behöver ordnas.

Hos oss kan du byta batteriet och slippa betala överdrivna summor och allt för långa väntetider. Vi använder oss vanligtvis av originalbatterier eller certifierade batterier och du får alltid en funktionsgaranti när vi använder våra reservdelar. Dessutom kan det vara skönt att veta att de förbrukade batterierna kommer att omhändertas på ett bra och miljövänligt sätt. Vi har sedan ett tag tillbaka blivit registrerade hos Naturvårdsverket och ingått i ett avtal med El-Kretsen där vi dessutom har blivit certifierade för att batterier och elektroniska komponenter tas omhand på rätt sätt för återvinning.

batteribyte

Kostnadsfria tjänster

Utöver våra ordinarie reparationstjänster så erbjuder vi även några kostnadsfria tjänster. I dessa ingår följande:

  • Vid köp av skärmskydd hjälper vi till med appliceringen. Detta gäller bara för skärmskydd som är köpta från oss.
  • Rengöring av mobiltelefon. Rengöring av högtalare, mikrofon och laddningsport. Gäller alla smartphones.
  • Byte av SIM-kort.
  • Rådgivning (exempelvis vid köp av ny mobiltelefon)
  • Prisförslag
  • Små inställningskorrigeringar
gratis rengöring

Garantivillkor

Vi lämnar, vanligtvis, ut garanti på alla reparationer som utförs hos oss med våra reservdelar. Hela garantivillkor hittar du här: Garantivillkor

Vanligaste frågorna

Använder ni originalskärmar?

Vid reparationer av iPhone erbjuder vi kunderna möjligheten att välja mellan originaltillverkade skärmar (OEM) eller högkvalitativa ersättningsdelar.

Vad gäller övriga märken som exempelvis Samsung, Sony och Huawei använder vi endast originaldelar.

Är era iPhone-batterier bra?

Vi använder oss av iPhone-batterier som är tillverkade och anpassade för iPhone-mobiler. Dessutom lämnar vi ut funktionsgaranti på våra batterier så att våra kunder inte ska oroa sig för dåliga batterier.

Vid ett batteribyte passar vi även på och rensar laddningskontakten.

Kan jag dela upp betalningen?

Ja, det kan du. Vi har samarbete med Klarna vilket gör det möjligt för oss att erbjuda olika betallösningar som exempelvis faktura, delbetalning eller vid flera tillfället “Köp nu, betala sen”.

Notera dock att Klarna anpassar alternativen efter kreditkontrollen som de gör vid ansökan.

Kan jag betala med faktura?

Ja, det är möjligt att betala med faktura hos oss. Vi samarbetar med Klarna och kan erbjuda betalning med faktura via Klarna.

För våra företagskunder sker betalning alltid genom faktura (30 dagar) som hanteras av Resurs Bank. Möjlighet till direktbetalning för företagskunder finns.