thumbsup

Kvalité, design och nöje

Detta är vad vi fokuserar på. Vi strävar efter att erbjuda våra kunder kvalitativa produkter samt mobilreparationer. Dessutom erbjuder vi produkter med olika designer och former så att alla kan hitta den produkten som de känner att det passar dem! Och sist men absolut inte minst så strävar vi ständigt efter att göra våra kunder nöjda! Oavsett ifall det gäller ett köp av ett mobilfodral eller en utförd reparation så är det ytterst viktigt för oss att våra kunder är nöjda med våra produkter, våra tjänster och även våran personal!

Men frågan som återstår är… vem är vi?

PHONET – LÄR KÄNNA OSS

Vi är ett företag baserat i Uddevalla, Västra Götaland. Vi säljer mobiltillbehör och utför mobilreparationer. Vårt företag grundades 2015 men först förra året började vi fokusera all-in på att börja sälja mobiltillbehör så som mobilfodral, mobilskal & skärmskydd samt utföra mobilreparationer.

VÅRA PRODUKTER

Vi försöker ständigt att erbjuda ett stort utbud av olika produkter som är kompatibla med många olika mobiltelefoner och modeller. Dessutom gör vi vårt bästa för att alltid erbjuda produkter av bra kvalitet och som våra kunder är nöjda med.

REPARATIONSSERVICE

Hos oss kan du utföra reparation på din mobiltelefon för grymma priser! Vi har konkurrenskraftiga priser men detta påverkar inte kvalitén på reparationerna! Hos Phonet strävar vi efter att våra kunder känner sig trygga med oss och därför lämnar vi också en ettårs funktionalitetsgaranti på de utförda reparationerna!

Ta kontakt med oss!

Om det finns något annat som du funderar över så kan du alltid ta kontakt med oss! Skicka e-post, ring oss eller kom förbi våran butik i Uddevalla så skall vi göra vårt bästa för att hjälpa dig.

Du kan även läsa mer om oss, våra produkter, våra tjänster och annat under nedanstående länkar:

phone service