Skaffa nytt batteri | Batteribyte för mobiler och surfplattor

Vi utför batteribyten på mobiltelefoner och surfplattor. Hos oss kan du få ett nytt batteri för ett lågt pris och grymma garantivillkor! Bytet utförs i vår verkstad/butik på Kungsgatan i Uddevalla centrum. Dessutom använder vi oss enbart av originalbatterier eller certifierade batterier för mobilmodellen. Vi utför batteribyte på de flesta mobilmärken och modeller, inklusive iPhone, Samsung, Huawei och många fler.

Snabbt och smidigt

Vi hjälper dig med batteribyte medan du väntar i butiken! Vanligtvis utför vi bytet under 10-15 minuter.

Kvalité och garanti

Vi använder oss av originalbatterier eller certifierade batterier. Dessutom får du alltid en funktionsgaranti upp till 24 månader.

Bra för miljön

Att reparera hos oss är ett bra val för miljön. Vi arbetar med Naturvårdsverket och El-kretsen vilket innebär återvinning och återanvändning av trasiga/slitna reservdelar.

Hos oss får du garanti

Hos oss får du alltid en funktionsgaranti om inte annat anges av tekniker/butikspersonal. Som vi nämnde tidigare så använder vi oss av framförallt originalbatterier eller certifierade batterier för respektive modell. Därmed lämnar vi även funktionsgaranti upp till 24 månader för batteribyten. Det innebär att vi garanterar att batteriet ska fungera som ursprungliga originalbatteriet minst under garantitiden men i de allra flesta fall tar det väldigt lång tid efter garantitiden innan du kanske kommer uppleva att du behöver byta batteri igen. Enligt statistiken som vi har fram till idag så dröjer det ca 1.5 – 2 år innan kunderna återkommer för ännu ett batteribyte vilket är ett mycket bra resultat.

Hitta din modell och se priserna för reparationer

Bläddra bland märken och modell och hitta din mobil. Där kan du se våra priser för reparationer som vi erbjuder.

[stm-calc id=”36003″]

[stm-calc id=”36967″]

Ett miljövänligt val

När du väljer att reparera mobilen hos oss kan du känna dig trygg i att du har gjort ett miljövänligt val. Vi har sedan ett år tillbaka ingått i Naturvårdsverkets arbete för återvinning/återanvändning och tillsammans med El-kretsen jobbar vi för att säkerställa att de trasiga reservdelar hanteras på rätt sätt och lämnas in för återvinning/återanvändning. Likaså jobbar vi med våra leverantörer för att återanvända så mycket det går av de trasiga reservdelarna som vi hanterar vid reparationer.

Vi jobbar dessutom för att minska på pappersarbetet och utvecklar idag program som hanterar reparationer, inlämningar och utlämningar digitalt med bekräftelser via e-post och SMS.

batteribyte iphone

Så kan du sköta om ditt batteri

Nedan hittar du lite länkar där du hittar mer information om hur du kan hantera mobilen för att höja batteriets prestanda och öka livslängden.