Skaffa nytt batteri | Batteribyte för mobiler och surfplattor

Vi utför batteribyten på mobiltelefoner och surfplattor. Hos oss kan du få ett nytt batteri för ett lågt pris och grymma garantivillkor! Bytet utförs i vår verkstad/butik på Kungsgatan i Uddevalla centrum. Dessutom använder vi oss enbart av originalbatterier eller certifierade batterier för mobilmodellen. Vi utför batteribyte på de flesta mobilmärken och modeller, inklusive iPhone, Samsung, Huawei och många fler.

Snabbt och smidigt

Vi hjälper dig med batteribyte medan du väntar i butiken! Vanligtvis utför vi bytet under 10-15 minuter.

Kvalité och garanti

Vi använder oss av originalbatterier eller certifierade batterier. Dessutom får du alltid en funktionsgaranti upp till 24 månader.

Bra för miljön

Att reparera hos oss är ett bra val för miljön. Vi arbetar med Naturvårdsverket och El-kretsen vilket innebär återvinning och återanvändning av trasiga/slitna reservdelar.

batteribyte iphone

Prislista och paket

12 MÅNADER GARANTI

iPhone 5/5S/5C/SE …….. 299kr
iPhone 6/6S/6 Plus/6S Plus …….. 299kr
iPhone 7/8/7 Plus/8 Plus …….. 350kr
iPhone X/Xs/XR/Xs Max …….. 699kr
iPhone 11/11 Pro/11 Pro Max …….. 799kr

24 MÅNADER GARANTI

iPhone 5/5S/5C/SE …….. 399kr
iPhone 6/6 Plus …….. 399kr
iPhone 6S/6S Plus …….. 450kr
iPhone 7/8 …….. 450kr
iPhone 7 Plus/8 Plus …….. 499kr
iPhone X/Xs/XR/Xs Max …….. 999kr
iPhone 11/11 Pro/11 Pro Max …….. 999kr

Våra iPhone-batterier är antingen originalbatterier eller batterier certifierade för iPhone-mobiler. Vi arbetar dessutom med Naturvårdsverket och El-kretsen för att säkerställa att de slitna batterierna hanteras på rätt sätt och lämnas in för återvinning/återanvändning.

12 MÅNADER FUNKTIONSGARANTI

Galaxy S6 …….. 699kr
Galaxy S6 Edge …….. 699kr
Galaxy S7 …….. 799kr
Galaxy S7 Edge …….. 799kr
Galaxy S8 …….. 799kr
Galaxy S8+ …….. 799kr
Galaxy S9 …….. 999kr
Galaxy S9+ …….. 999kr
Galaxy S10e …….. 999kr
Galaxy S10 …….. 999kr
Galaxy S10+ …….. 999kr

OBS! Vi utför även batteribyten på andra modeller inklusive A-modeller och J-modeller. Vänligen kontakta butiken för prisinformation. Du kan ringa butiken på 0522-50 63 64.

Våra Samsung-batterier är antingen originalbatterier eller batterier certifierade för Samsung-mobiler. Vi arbetar dessutom med Naturvårdsverket och El-kretsen för att säkerställa att de slitna batterierna hanteras på rätt sätt och lämnas in för återvinning/återanvändning.

Honor 8 …….. 690kr
Honor 9  …….. 690kr
P20  …….. 790kr
P20 Lite  …….. 690kr
P20 Pro  …….. 990kr
P30  …….. 990kr
P30 Lite  …….. 790kr
P30 Pro  …….. 1490kr

OBS! Vi utför även batteribyten på andra Huawei-modeller. Vänligen kontakta butiken för prisinformation. Du kan ringa butiken på 0522-50 63 64.

Våra Huawei-batterier är antingen originalbatterier eller batterier certifierade för Huawei-mobiler. Vi arbetar dessutom med Naturvårdsverket och El-kretsen för att säkerställa att de slitna batterierna hanteras på rätt sätt och lämnas in för återvinning/återanvändning.

Vi utför batteribyten på de allra flesta surfplattor inklusive iPads, Galaxy Tabs och många fler. Vi använder oss av originalbatterier eller certifierade batterier för respektive modell. Bytet utförs oftast under samma dag förutsatt att reservdelen finns i lager och vanligtvis kan kunden hämta surfplattan redan samma dag eller dagen efter. Anledningen till att det kan dröja längre än med mobiltelefonen är torkningstiden för limmet då skärmen fästes på ramen.

För mer information om batteribyte för surfplattor samt prisinformation, vänligen kontakta oss på 0522-50 63 64.

Hos oss får du garanti

Hos oss får du alltid en funktionsgaranti om inte annat anges av tekniker/butikspersonal. Som vi nämnde tidigare så använder vi oss av framförallt originalbatterier eller certifierade batterier för respektive modell. Därmed lämnar vi även funktionsgaranti upp till 24 månader för batteribyten. Det innebär att vi garanterar att batteriet ska fungera som ursprungliga originalbatteriet minst under garantitiden men i de allra flesta fall tar det väldigt lång tid efter garantitiden innan du kanske kommer uppleva att du behöver byta batteri igen. Enligt statistiken som vi har fram till idag så dröjer det ca 1.5 – 2 år innan kunderna återkommer för ännu ett batteribyte vilket är ett mycket bra resultat.

Ett miljövänligt val

När du väljer att reparera mobilen hos oss kan du känna dig trygg i att du har gjort ett miljövänligt val. Vi har sedan ett år tillbaka ingått i Naturvårdsverkets arbete för återvinning/återanvändning och tillsammans med El-kretsen jobbar vi för att säkerställa att de trasiga reservdelar hanteras på rätt sätt och lämnas in för återvinning/återanvändning. Likaså jobbar vi med våra leverantörer för att återanvända så mycket det går av de trasiga reservdelarna som vi hanterar vid reparationer.

Vi jobbar dessutom för att minska på pappersarbetet och utvecklar idag program som hanterar reparationer, inlämningar och utlämningar digitalt med bekräftelser via e-post och SMS.

batteribyte iphone

Så kan du sköta om ditt batteri

Nedan hittar du lite länkar där du hittar mer information om hur du kan hantera mobilen för att höja batteriets prestanda och öka livslängden.