Mobilreparation i Uddevalla | Få ett prisförslag

Behöver du laga din mobil? Fyll i nedanstående formulär och beskriv skadan så detaljerat som möjligt så återkommer vi med ett prisförslag snarast. Vänligen notera att prisförslaget är ett preliminärt förslag på den eventuella kostnaden för reparationen av din enhet. Priset kan dock påverkas efter en första undersökning.

Ring oss

Du kan ringa oss om du har frågor och vill ha snabbt svar. Dessutom kan du boka tid för reparation via telefon.

Besök oss

Vi har självklart även drop-in. Kom förbi vår butik så hjälper vi dig med mobilen! Adressen är Kungsgatan 7 i Uddevalla.

Skicka ett mejl

Du kan även skicka e-post till oss så svarar vi så snart vi kan! Vi försöker alltid svara inom 24 timmar.

Få ett prisförslag

Vi hjälper dig med ett prisförslag. Oavsett om du vill ha ett prisförslag för dig själv eller i ett försäkringsärende så hjälper vi dig med det!

Snabb lagning

När du är redo och vill laga din mobil ser vi till att få det gjort snabbt! De flesta reparationer dröjer inte längre än 30 minuter.

Tänk på miljön

Mobilreparation är bättre för miljön än ett köp av ny telefon. Dessutom tar vi hand om de trasiga delarna och lämnar in de för återvinning.

MOBILREPARATION MED FUNKTIONSGARANTI!

Du får med en funktionsgaranti när du reparerar din mobil hos oss. Just nu får du upp till livstids funktionsgaranti när du byter skärmen på din iPhone hos oss.

Följ oss på Instagram

Om du inte redan gör – se till att följa oss på Instagram! Då missar du inte våra erbjudanden, intressanta artiklar och mycket mer. Klicka på knappen nedan för att komma till vår profil på Instagram.

Följ oss på Facebook

Gilla vår Facebooksida och håll dig uppdaterad om våra kampanjer och erbjudanden. Vi publicerar även där artiklar som handlar om mobiltelefoner, nya uppdateringar, nya modeller och mycket mer!

Ansök om ett prisförslag