Hör gärna av dig till oss om du undrar över någonting!

Kungsgatan 7,
451 30 Uddevalla
Sverige

För att få respons snabbt rekommenderar vi att du ringer till vår butik om du inte har möjligheten att besöka oss och prata med teknikern på plats.

0522-50 63 64

Vårt kontaktformulär för e-post är stängt tillsvidare. Dessutom dröjer det nu lite längre än vanligt innan vi hinner besvara alla mejl. Du kan fortfarande nå oss på nedanstående e-postadress.

info@phonet.se

Dock älskar vi mest när du besöker oss i butiken! Där kan du prata med vår butikspersonal, inklusive vår tekniker om du har frågor kring exempelvis byte av skärm, batteri eller liknande.

Kungsgatan 7
451 30 Uddevalla

Här finns vår butik

phonet uddevallaphonet butik

Vi kan hjälpa dig med det mesta som har med din mobiltelefon att göra.

Hos oss kan du få professionell och snabb hjälp med din mobiltelefon. Vi gör alltid vårt bästa för att du ska känna dig trygg och bekväm med oss och vårt arbete. Tveka därför inte på att ta kontakt med oss och ställa frågor om du undrar över något!

Så här tycker våra kunder

Snabb hjälp direkt. De har gjort ett bra jobb

thumb Martina Björkhammar
26 augusti, 2020

De anställd på Phonet gav ett väldigt seriöst och trevligt intryck från början. Kändes som att de var genuint ärliga och ville göra ett bra jobb. Kommer definitivt gå dit med min telefon igen👍🏻

thumb Igor
2 november, 2020

Pålitlig, trevlig och effektiv personal. Behöver du byta ut skärmen eller batteriet på din mobiltelefonen är Phonet definitivt stället du ska vända dig till!

thumb Tasdikul Huda
19 oktober, 2020

Jätteduktiga killar, tillmötesgående och bra service många timmar upp!👍👍👍

thumb Martina Jansson
25 september, 2020