Kontakta oss

På den här sidan kan du hitta informationen som du behöver för att kontakta oss. Du kan kontakta oss på olika sätt. För att hitta rätt kontaktuppgifter, vänligen scrolla ner.

Kontakta oss

Har du frågor om våra tjänster eller produkter är du välkommen att ringa till oss, mejla oss eller kontakta oss genom sociala medier.

E-post: info@phonet.se
E-post för reparationsfrågor: reparation@phonet.se
Telefonnummer: 0522-50 63 64

Sociala medier: Facebook & Instagram

Vår butik

Önskar du att besöka vår butik? Då hittar du oss på Kungsgatan 7 i Uddevalla! Precis intill Lifebutiken och GG. Våra öppettider är enligt följande:

Måndag – fredag: 10-18

Lördag: 10-15

Söndag: stängt

Se prislistan för våra reparationer

Genom att klicka i nedanstående meny kan du ta fram prislistan för ett märke. Då kan du se våra konkurrenskraftiga priser för bland annat iPhone och Samsung-reparationer. Att reparera i vår butik är smidigt och du slipper vänta för länge. Skulle du önska att skicka in mobilen till oss för reparation så går det alldeles utmärkt. En sådan process går relativt fort och du får tillbaka mobilen oftast inom 3-5 arbetsdagar från och med att du skickar den till oss.

Klicka på önskat märke för att se prislistan.

Phonet – vi kan mobiler och surfplattor

Vi är experter på mobiler och surfplattor. Med många års erfarenhet och tusentals nöjda kunder vet vi precis vad vi behöver göra för att utföra kvalitativa reparationer.

Hitta vår butik

Vår butik i Uddevalla hittar du på Kungsgatan 7, intill Lifebutiken och GG. Skulle du behöva hjälp går det bra att ringa till oss så kan vi hjälpa dig.

phonet mobilreparation