Hör gärna av dig till oss om du undrar över någonting!

Kungsgatan 7,
451 30 Uddevalla
Sverige

För att få respons snabbt rekommenderar vi att du ringer till vår butik om du inte har möjligheten att besöka oss och prata med teknikern på plats.

0522-50 63 64

Vårt kontaktformulär för e-post är stängt tillsvidare. Dessutom dröjer det nu lite längre än vanligt innan vi hinner besvara alla mejl. Du kan fortfarande nå oss på nedanstående e-postadress.

info@phonet.se

Dock älskar vi mest när du besöker oss i butiken! Där kan du prata med vår butikspersonal, inklusive vår tekniker om du har frågor kring exempelvis byte av skärm, batteri eller liknande.

Kungsgatan 7
451 30 Uddevalla

Här finns vår butik

phonet uddevallaphonet butik

Vi kan hjälpa dig med det mesta som har med din mobiltelefon att göra.

Hos oss kan du få professionell och snabb hjälp med din mobiltelefon. Vi gör alltid vårt bästa för att du ska känna dig trygg och bekväm med oss och vårt arbete. Tveka därför inte på att ta kontakt med oss och ställa frågor om du undrar över något!

Så här tycker våra kunder

  5 star review  Pålitlig, trevlig och effektiv personal. Behöver du byta ut skärmen eller batteriet på din mobiltelefonen är Phonet definitivt stället du ska vända dig till!

  thumb Tasdikul Huda
  19 oktober, 2020

  5 star review  Helnöjd med servicen och snabbt gick det med 👍

  thumb Lars Håkan Jonas Åsbrink
  14 september, 2020

  5 star review  Supertrevliga och tillmötesgående. Fixade min mobil väldigt snabbt och billigt 👍👍

  thumb Beatrice Lindell
  28 augusti, 2020

  5 star review  Otrolig bra bemötande av proffsig personal! De fixade telefonen på en lördag, fast de egentligen inte kunde ta den förrän på måndagen! Ovärderlig hjälp!

  thumb åsa söderlind
  21 juli, 2020