Integritetspolicy

Integritetspolicy (sekretess)

Här kan du läsa hur vi behandlar den informationen som du fyller i på våran webbsida. Har du ytterligare frågor är du välkommen att kontakta oss.

Senast uppdaterad: 2023-10-12
Phonet AB, organisationsnummer: 559188-8606
Kungsgatan 7, 451 30 Uddevalla Sverige

Betalningsmetoder

Hos oss kan du välja att handla med kort, faktura eller med Swish. Med kort erbjuder vi en säker kortbetalning med bland annat VISA och MasterCard via mellanhanden Stripe som hanterar våra betalningar. Du kan läsa mer om Stripe genom att klicka härStripe är ett företag som hanterar internetbetalningar som utförs på t.ex. en webbplats.

Det andra alternativet som vi erbjuder är betalning via Klarna Checkout och Klarna Faktura. Klarna Checkout innebär att du enkelt kan betala via en Klarna-formulär. Andra alternativet med Klarna är att du beställer varan och får en faktura senare från Klarna där du ska betala beloppet. Alternativt kan du välja att betala med Svea Ekonomi som erbjuder delbetalning, både räntefritt och icke räntefritt. Samtliga villkor visas i kassan.

Ett annat sätt som du enkelt kan betala på är Swish. För att denna betalningsmetod ska fungera behöver vi ditt mobilnummer som du fyller i vid betalning i kassan. Därefter kommer Swish-integreringen automatiskt att starta en Swish-betalning som du sedan bara behöver godkänna med BankID.

Säkerhet

Betalningen utförs på våran SSL-certifierade betalningssida vilket innebär att informationen du skickar till vår sida är krypterad.

Dina personuppgifter (hantering & användning)

Vi lagrar dina personuppgifter som du lämnar till oss i en databas med säker anslutning och kryptering som enbart vi har åtkomst till. Dina personuppgifter används enbart för att vi ska

  • hantera din order (packa, skicka, returnera, etc.)
  • kontakta dig vid behov (ifall varan är slut i lager, etc.)
  • skicka en påminnelse (vid missad betalning eller missad tid för reparation)

Dina personuppgifter kommer att tas bort så fort varan levererats och ångerrätssperioden löpt ut eller eventuellt garantin på varan löpt ut.

Vi använder dessutom din e-postadress för att registrera dig som prenumerant på våra nyhetsbrev. Som kund kan du välja att tacka nej till detta genom att använda rutan som finns på våran Kassasida där du genomför köpet. Din e-post adress används därefter med säkerhet i MailChimp-portalen där vi genererar våra nyhetsbrev. All uppkoppling är säker och din information bevaras med säkerhet!

Genom att godkänna integritetspolicyn godkänner du att vi får ta emot dina personuppgifter via SSL-kryptering och lagra dem för att kunna ta hand om din beställning.

Vi lämnar inte ut dina uppgifter till en tredje part förutom i samband med en beställning/betalning eller för att förbättra din kundupplevelse hos oss, vid behov.