Bli vår företagskund idag!

Även företag kan behöva hjälp med mobiltelefonen. En sprucken skärm, dåligt batteri, trasig hemknapp… det är endast några utav alla problem och skador som man kan få på sin mobil.

Vi hjälper ditt företag med en helhetslöning! Hos oss kan du laga alla dina mobiler. Vi arbetar i dagsläget med de flesta mobilmärken och vi erbjuder våra kunder möjligheten att välja mellan originaldelar eller högkvalitativa ersättningsdelar. Grymma garantivillkor, snabb service, fakturabetalning, låga priser samt möjlighet till att skicka in mobilen med posten är endast några utav alla våra företagsförmåner. Om du är intresserad av det, läs mer om det nedan och registrera dig som företagskund!

företagskund

Vi erbjuder våra företagskunder expresservice vilket innebär att vi fixar mobilen omgående!

Som vår företagskund får du rabatt när du reparerar flera enheter.

Vi erbjuder våra företagskunder möjlighet till fakturabetalning med upp till 30 dagars kredit. Behöver du dela upp betalningen? Ta kontakt med oss!

Handla mobiltillbehör för otroligt låga priser. Bläddra bland hundratals produkter med priser som 60 SEK (exkl. moms) för skal, fodral och skärmskydd.

mobilreparation

Grymma förmåner

Vi erbjuder grymma förmåner för både våra företags- och privatkunder! Vad gäller dig som företag så har vi anpassat förmånerna efter ett företagsbehov och vi försöker ständigt att ta till oss av det som våra företagskunder säger till oss för att utveckla vår verksamhet. Bland förmånerna som du kan ta del av som vår företagskund finns följande:

  • Expresservice: vad sägs om mobilreparation medan du väntar eller äter lunch? Vi lagar din mobil omgående!
  • Fakturabetalning: vi erbjuder företagare möjlighet till fakturabetalning med 30 dagars kredit. Behöver du dela upp betalningen? Ta kontakt med oss!
  • Rabatt: som företagskund kan du ta del av företagsanpassade priser vilket innebär lägre priser och anpassade paketpriser!
  • Post: du kan även skicka in enheten/enheterna med posten. Vi lagar enheten/enheterna omgående och skickar tillbaka!

Bland våra kunder idag kan du hitta företag som Eltel Networks AB, Benders Sverige AB, Kynningsrud Prefab, ABC Doctor och många fler!

Bli kund hos oss idag

Vill du bli kund hos oss och laga dina enheter hos oss eller bli en återförsäljare? Fyll i nedanstående formulär så tar vi kontakt med dig så snart som möjligt.

Om du vill registrera dig som återförsäljare kommer en av medarbetare på Phonet AB att ta kontakt med dig efter att du har fyllt i formuläret och skickat en förfrågan. Du kommer sedan att få ett inloggningskonto som du kan använda för att logga in på vår webbplats. Där kan du se alla våra produkter med anpassade priser.

    Kontaktperson

    Om företaget