Black Week

20-27 november

Upptäck oslagbara erbjudanden och fantastiska deals under vår Black Week. Vi har handplockat de bästa produkterna och satt ner priserna för att erbjuda dig en unik shoppingupplevelse. Passa på att fynda bland våra högkvalitativa varor och ge dig själv eller dina nära och kära något extra speciellt. Du hittar även nedsatta priser och erbjudanden på våra reparationstjänster under denna vecka.

Skynda dig, erbjudandena gäller endast under Black Week och så länge lagret räcker. Missa inte chansen att spara stort och njut av stressfri shopping direkt från bekvämligheten av ditt hem.

black week
mobiler black week

Begagnade och nya mobiler

Upp till 2000kr rabatt

Är du sugen på en ny mobil? Eller kanske en present till någon? Kanske en tidig julklapp? Under Black Week har vi upp till 2000kr rabatt på utvalda nya och begagnade mobiler.

Tillbehör till mobilen och surfplatta

Köp 2, betala för 1

Under hela Black Week kan du få 2 tillbehör till priset av 1. Välj valfritt i vår butik eller e-butik och få det billigaste på köpet!

Passa på och fynda!

mobiltillbehör
mobilreparation

Reparation

Upp till 50% rabatt

Under Black Week har vi 50% rabatt på våra reparationstjänster. Detta gäller samtliga enheter, märken och modeller. Nedan hittar du dessutom flera specifika erbjudanden för olika reparationer – grymma deals som du inte får missa!

När du lagar en mobil eller surfplatta hos oss kan du få upp till 5 år garanti. Du kan även känna dig trygg i att din enhet hanteras av specialister i området med många års erfarenhet. Vi använder oss dessutom av originaldelar och marknadens bästa ersättningsdelar. De trasiga delarna från din mobil hanteras på ett säkert och miljövänligt sätt vilket är bra för oss alla och bra för miljön.

Skärm- & batteribyte med 12 mån garanti

20% rabatt

Du får 20% rabatt när du lagar din skärm och batteri hos oss under Black Week. Erbjudanden gäller under hela kampanjperioden och det gäller samtliga paket med 12 månader garanti.

Tänk på att ringa och eventuellt boka tid eftersom det är hög tryck under Black Week i vår butik.

mobil
skärmbyte

Skärmbyte med 5 år garanti för iPhone

30% rabatt

Har du en iPhone med trasig eller skadad skärm? Då ska du passa på och skaffa en ny skärm hos oss under Black Week! Du får 30% rabatt på skärmbyte för din iPhone när du väljer skärmpaketet med 5 år garanti! Det innebär en mycket lägre kostnad för dig men också en stor trygghet med hela 5 års garanti.

Skärmbyte utförs i genomsnitt på 30-60 minuter men tänk på att vi har många tidsbokningar under Black Week så vi rekommenderar att du ringer i god tid och bokar en tid. Du når vår butik på 0522-50 63 64.

Nytt batteri för iPhone med 2 år garanti

50% rabatt

Känner du hur mobilen slocknar allt snabbare trots att du använder den på samma sätt och lika mycket som för några månader sedan? Då kan det vara dags för ett nytt batteri.

Under Black Week har vi hela 50% rabatt på nya batterier för iPhone med hela 24 månader garanti!

batteribyte