VI TÄNKER PÅ MILJÖN Läs mer Slide Få skärmskydd på köpet när du
köper iDeal of Sweden-tillbehör
Priset justeras automatiskt i varukorgen/kassan iDeal of Sweden
slider ideal case Trendiga mobilskal från svenska
iDeal of Sweden
iDeal of Sweden

Mobilservice | Mobilreparation | Mobiltillbehör

Allt du behöver för din mobil på en plats. Hos oss på Phonet AB i Uddevalla kan du reparera din mobiltelefon. Du kan även hitta ett stort utbud av mobiltillbehör till olika mobilmärken och modeller!

Vi har många års erfarenhet av mobilservice och mobilreparation. Vi arbetar med många olika märken inklusive iPhone (Apple), Samsung, Huawei och många fler!

Hos oss kan du också få hjälp med andra mobilrelaterade problem. Vi erbjuder service som återställning, uppdatering och mycket mer!

Våra kunder är viktiga för oss och det är viktigt att kunderna är trygga med oss. Därför lämnar vi en funktionsgaranti på de reparationer som vi utför.

Genom att välja oss väljer du miljön! Vi arbetar bland annat med El-kretsen och tillsammans med våra leverantörer försöker vi återvinna alla trasiga reservdelar.

Upp till LIVSTIDSGARANTI på skärmbyten för iPhone

Ett tillskott till våra iPhone-paket för skärmbyten med upp till livstidsgaranti.

Effektiv företagslösning för ditt företag

Genom att vara företagskund hos oss kan du och dina medarbetare fokusera på det viktiga i ditt företag så tar vi hand om dina mobiltelefoner och surfplattor! Att vara företagskund hos oss är kostnadsfritt och du kan ta del av många förmåner. Kontakta oss så hjälper vi dig vidare med ärendet!

Senaste från vår blogg

Skärmbyte på iPhone | Vad innebär originalskärm | Phonet Uddevalla

Många utav våra kunder är väldigt nöjda med våra ersättningsskärmar för iPhone-modeller men ibland vill man gärna ha originalskärmen. Frågan är dock vad en originalskärm är och vad OEM står för. Vi hoppas att vi i denna artikel kan förklara begreppet OEM samt beskriva vårt Platinumpaket som inkluderar OEM-skärm. Apple skärmar Det är viktigt att redan […]

20% RABATT PÅ ALLA SAMSUNG REPARATIONER

Från och med 15 juni till och med 30 juni kan du få 20% rabatt när du reparerar en Samsung-mobil hos oss! Erbjudandet gäller alla klubbmedlemmar och tillämpas direkt i kassan. För att bli medlem i kundklubben krävs bara ditt namn och en e-postadress sedan kan du ta del av erbjudandet! Om du inte redan […]

Allt du behöver veta om nya iPhone SE (2nd gen)

Hitta produkter för iPhone SE här. Apple lanserar nu den nya generationen av den berömda iPhone SE. Redan idag går det att förbeställa mobilen på bland annat Tele2, Comviq eller NetOnNet. Den nya iPhone SE har mycket nytt med sig, inte minst är utseendet nytt men även prestanda och kamera är några utav delarna som […]

Galaxy Unpacked 2020 | Nya Galaxy-mobiler

Ikväll är det dags för Samsungs event Galaxy Unpacked 2020. Det vi kan förvänta oss ikväll är att Samsung bland annat visar sina nya Galaxy-mobiler. Som vanligt så rullar det många rykten och det pratas mycket om olika “läckor” angående det ena och det andra om Samsungs nya modeller. Enligt mobilsajten mobil.se så bör vi förvänta […]