Mobilreparation och service med fokus på kund

På Phonet AB arbetar vi främst med mobilreparation och service. Vi utför reparationer som skärmbyte, batteribyte samt mer och vi arbetar med de allra flesta mobilmärken och modeller inklusive iPhone, Samsung, Huawei och Sony.

mobilreparation

Vi arbetar med mobilreparation och utför service på mobiltelefoner. Förutom bra priser och grymt bra garantivillkor får du dessutom en professionell service med bra resultat!

android

Hos oss kan du få hjälp med din Android-enhet. Vi utför reparationer på hårdvara och service för mjukvara på Android-mobiler. I behov av ett skärmbyte eller uppdatering? Vi kan hjälpa dig med det!

miljö

Vår planet betyder mycket för oss och våra framtida generationer. Därmed försöker vi återvinna och återanvända så många reservdelar som möjligt. Du kan läsa mer om vår miljöpolicy.

Så här säger våra kunder

  5 star review  Bara bra erfarenheter än så länge.

  thumb viktor johansson
  3 september, 2020

  5 star review  Felsöker ordentligt och byter inte delar i onödan. Noggranna och med generösa garantier. Väldigt nöjd.

  thumb Fredrik Hahne
  28 oktober, 2020

  5 star review  Allt finns tillgängligt för mobilen, dess tillbehör, billiga priser och bra affärer med kunderna

  thumb mohammed alhijazi
  10 december, 2020

  5 star review  De anställd på Phonet gav ett väldigt seriöst och trevligt intryck från början. Kändes som att de var genuint ärliga och ville göra ett bra jobb. Kommer definitivt gå dit med min telefon igen👍🏻

  thumb Igor
  2 november, 2020

Mobilreparation med garanti

Vi arbetar med mobilreparation och utför bland annat skärmbyte och batteribyte på olika märken och modeller inklusive iPhone, Samsung, Huawei och fler! Utöver det utför vi även andra reparationer som exempelvis byte av bakglas, fram- eller bakkamera, högtalare, etc.

När du reparerar enheten hos oss får du alltid en funktionsgaranti på våra reservdelar. Garantiperioden varierar mellan 6 månader, 12 månader, 24 månader samt livstids funktionsgaranti vid skärmbyte på iPhone.*


* Vid skärmbyte på iPhone med paketet Guld+ får du livstids funktionsgaranti på skärmen. Paketet finns tillgängligt för iPhone 5-serien (inkl. SE), iPhone 6 / 7 / 8 – serien inkl. Plus-modeller, samt iPhone X / Xs / XR / Xs Max och även iPhone 11, iPhone 11 Pro och 11 Pro Max.

reparera trasig skärm iphone
iphone reparationer mobilreparation

Mobilreparation för företag

Självklart erbjuder vi företagslösningar! Det finns många företag, både lokala och nationella, som reparerar mobilerna hos oss. Vi erbjuder företagslösningar anpassade för ditt företag. Du kan reparera arbetstelefonen direkt i vår butik i Uddevalla medan du lunchar eller skicka in din enhet eller flera enheter med posten. Det finns många fördelar med att reparera hos oss:

 • Express: reparationer utförs omgående så att du inte behöver vara utan telefonen för länge.
 • Möjlighet att skicka med post: vi tar hand om enheten/enheterna omgående och skickar tillbaka de samma dag eller nästa vardag.
 • Fakturabetalning: vi ordnar med fakturabetalning med 30 dagars kredit.
mobilreparation gps

Här finns vi

Är det dags att reparera mobilen? Du hittar oss på Kungsgatan 7 i Uddevalla centrum. Du kan även följa oss på sociala medier och på så sätt hålla dig uppdaterad om våra kampanjer och erbjudanden!

Kungsgatan 7, 451 30 Uddevalla
0522-50 63 64
info@phonet.se

Följ oss på Facebook eller Instagram

Senaste från vår blogg

gratis parkering
widgetar iphone
android crash
iphone vill inte ladda
decembererbjudande rabatt
fastnat på Apple logo

Skicka e-post till oss!

Vi gör alltid vårt bästa för att svara på dina frågor inom 1-2 arbetsdagar. Vid brådskande ärenden, vänligen ring till vår butik på 0522-50 63 64.

 

Vårt kontaktformulär är för tillfället inte tillgängligt. Du kan nå oss via e-post på info@phonet.se