Reparera hos oss – en satsning på miljön

Vi jobbar med fokus på miljön

På Phonet är vi medvetna om vår miljö och utvecklingen som sker i  världen. Miljön är en viktig fråga, både för våra kunder och för oss. Därmed har vi utvecklat ett system där vi försöker minska på effekterna som vår verksamhet kan ha på miljön. Vår verksamhet arbetar med reparationer av elektroniska enheter vilket innebär stor förbrukning och hantering av reservdelar, glas, batterier och mer. Av den anledningen anser vi det vara viktigt att hantera dessa komponenter på ett ansvarsfullt och miljömedvetet sätt.

Så vad gör vi för miljön?

En sådan satsning som vi gör är att vi årligen investerar pengar på inköp av begagnade mobiler. Detta innebär ofta både fungerande och icke-fungerande. Anledningen till det är att även icke-fungerande mobiler kan göra nyttja i denna fråga för oss. Skulle du ha en mobil som bara ligger i lådan är du välkommen till oss så att vi kan värdera den!

Utöver detta är vi medlemmar i El-kretsen och certifierade av Naturvårdsverket för att ansvarsfullt hantera batterier och elektroniska komponenter. Då är återvinning och återanvändning två viktiga områden som vi kämpar med.

Något annat är att vi utöver allt detta köper in reservdelar från svenska företag som också delar vår syn på miljöfrågan. Allting ska kännas bra!

Ta beslutet för miljön

Har du en trasig mobil och funderar vart du ska reparera den? Eller en trasig surfplatta som behöver fixas? Laga hos oss! På så sätt kan du vara trygg med att din enhet, arbetet och reservdelarna kommer att hanteras på ett bra sätt, ett miljövänligt sätt. Dessutom får du ta del av låga priser och marknadens bästa garantivillkor.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *