Samsung Galaxy S22 Serien – Ett nytt steg för Galaxy S

Nu kan du beställa mobilen från Samsungs nya Galaxy S22 serie som inkluderar Galaxy S22, Galaxy S22+ samt Galaxy S22 Ultra! Vad är nytt och vad är gammalt? Här kommer en kort sammanfattning!

Efterträdare till Galaxy Note

En första blick på den nya Galaxy S22-serien kommer sannerligen påminna om en annan serie – nämligen Galaxy Note. Flaggskeppet har fått en ny design som påminner om en gammal och massor med nya funktioner! Det som fångat mångas blickar är detaljen som kommer med Galaxy S22 Ultra – den första Galaxy S med inbyggd S Pen. Spännande kamerafunktioner, nya systemchip, batterioptimering och mycket mer.

Bättre prestanda

Alla S22 modeller kommer nu med Samsung egna Exynos 2200 med framförallt förbättrad grafikprestanda. Som det såg ut så kommer snabbheten att kännas av men det återstår att se efter de första användarrecensionerna. Prestandan har också fokuserats på batteriet som har optimerats med en del smarta funktioner. De flesta kommer du inte ens se men du borde definitivt känna av de! Bland annat ska wifi pausas när det inte används för att på så sätt spara batteritiden. Med 5000 mAh har Galaxy S22 Ultra det största batteriet. S22+ har ett 4500 mAh-batteri och S22 ett 3700 mAh-batteri.  Det ska även gå att snabbladda din Galaxy S22 Ultra med 45W-laddare och få kraft som räcker hela dagen. 25W supersnabb laddning för Galaxy S22 och 45W för Galaxy S22+ har certifierats för att vara kompatibla med USB-IF-standarder.

Kamera och kamerafunktioner

En annan punkt som måste nämnas i denna korta sammanfattning är kameran. Samsung har länge varit kända för en bra kamera med hög upplösning på bilderna. S22 Ultra kameran med 108MP upplösning har en superkraft: Samsungs största pixelsensor hittills. Förmågan att känna av lågt ljus och få pixlarna att bli större genom att skapa block med nio pixlar betyder att sensorn släpper in extra mycket ljus. Med Low noise processing får du klara och detaljerade bilder med mindre grynighet, även i mörker. Den stora sensorn släpper in mer ljus än någonsin och stänger ute brus. Super Clear Glass & Lens tonar ner linsbländningar för ljusa och klara bildrutor.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *