Gratis parkering i Uddevalla centrum | Laga mobilen hos oss

Laga mobilen hos oss – vi bjuder på parkering

Självklart vill vi också ha ett levande centrum. Fler besökare, fler bra butiker och mer aktiviteter. Vi har förstått efter samtal med våra kunder att parkeringen i Uddevalla centrum är en av orsakerna att många väljer att åka till Torp köpcentrum. Detta trots att samma ärenden kan utföras i centrum. Nu gör vi så att vi bjuder på två timmar kostnadsfri parkering i Uddevalla centrum när du lagar mobilen hos oss! Reparera din mobil och utför övriga ärenden medan vi står för din parkering. Och det är dessutom en väldigt enkel process:

  1. Ring oss i förväg (0522 – 50 63 64) och boka en tid. För tillfället har vi begränsat antal platser för fri parkering.
  2. Vi kommer att skicka ett SMS till dig som du ska svara på med ditt reg. nr. och områdeskod där du parkerar. Detta gör du när du ska parkera bilen.
  3. Vi startar din parkering omgående och det är igång under två timmar.

I samarbete med EasyPark ingår alla parkeringsplatser som hanteras av EasyPark inklusive parkeringen på Södra- och Norra Hamngatan, parkeringen på Kampenhof och många fler. Det här erbjudandet gäller självklart alla mobilreparationer oavsett kostnad.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *