Så ansluter du dina Galaxy Buds+ till mobilen

Har du köpt dig ett par Galaxy Buds+ men har lite svårt med att ansluta de till din Galaxy-mobil? Nedan går vi igenom steg för steg hur du kan gå tillväga för att ansluta hörlurarna till mobilen.

Tänk på detta innan du börjar

Innan du sätter igång behöver du gå igenom vissa saker:

  • Se till att du har laddat ner och installerat appen Galaxy Wearable och SmartThings. Dessa kan du hitta på Google Play Store eller Galaxy Store.
  • Om möjligt, uppdatera applikationerna.
  • Skulle dina hörlurars indikatordiod inte lysa, anslut laddningsfodralet till en laddare och ladda dem i mer än 30 minuter.

Så här kopplar du dina enhetergalaxy buds

Steg 1: Kontrollera att Bluetooth är på. Detta kan du göra under Inställningar eller genom att svepa ner och ta fram meddelandepanelen.

Steg 2: Placera dina Galaxy Buds+ i rätt riktning och öppna laddningsfodralet. Hörlurarna kommer automatiskt att försättas i Bluetooth-parningsläge och ett meddelande kommer visas på din mobiltelefon.

Steg 3: I meddelandet (fönstret) bör du kunna se knappen eller alternativet Anslut. Klicka på det och se till att appen Galaxy Wearable öppnas.

Steg 5: Följ anvisningarna på skärmen och därefter bör du kunna se information och inställningskontroller för dina Galaxy Buds+ i appen Galaxy Wearable.

Uppdatera via appen

Du vet väl om att du också kan uppdatera dina Galaxy Buds+ via appen Galaxy Wearable? Starta appen så kan du hitta en knapp för uppdatering av hörlurarna.

Skulle du fortfarande behöva hjälp med anslutningen så kan vi hjälpa dig med det!

 

Följ oss på Facebook och Instagram.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *