Batteribyte med upp till 24 månader garanti

Ett batteri med stort kapacitet som klarar av långa dagar är bland det viktigaste för kunder som söker efter en ny telefon. Men batterier behöver också bytas ut så småningom. Här får du fem anledningar till varför du bör låta oss utföra ett batteribyte på din mobil.

Batteribyte för iPhone, Samsung och fler

Vi utför batteribyten för många olika modeller inklusive Apples iPhone, Samsungs Galaxy-modeller, Sony-modeller, Huawei-modeller och många fler. Vi utför även batteribyten för surfplattor.

Snabb service

Våra tekniker är mycket erfarna och kunniga på det de gör. För att våra kunder inte ska vara utan mobiltelefonen allt för länge så gör vi vårt bästa för att snabba på processen. Ett batteribyte utförs vanligtvis inom 10-15 minuter.

I de allra flesta fallen har vi batteriet i frågan i lager. Dock kan det ibland hända att vi behöver beställa ett batteri vilket innebär att väntetiden ökar.

Vi testar enheten

Innan vi utför ett batteribyte vill vi gärna testa enheten för att se att det verkligen är fel på batteriet. Ibland kan det hända att någon annan del inte fungerar som det är tänkt, exempelvis laddningskontakt. Det skulle innebära ett onödigt byte av ett fungerande batteri. Därmed föredrar vi att testa mobilen samt gå igenom vissa saker angående batteriet och laddning med kund.

När vi väl har utfört ett batteribyte utför vi några grundläggande tester som exempelvis:

  • Testar laddning
  • Ser över batterikapaciteten om möjligt under inställningar
  • Rensar laddningskontakt

Upp till 24 månader garantibyta batteri

Det stämmer! Vi erbjuder upp till 24 månader funktionsgaranti för batteribyte. Lägsta garantiperioden är 12 månader. Garantin innebär bland annat att:

  • Batteriet ska fungera normalt under garantiperioden.
  • Batteriets kapacitet skall minska under en normal takt under garantiperioden
  • Batteriet ska inte orsaka skador på andra komponenter i mobilen under garantiperioden

För mer information om garantivillkoren, vänligen kontakta oss.

Svenska leverantörer och originaldelar

Vi arbetar främst med svenska leverantörer och officiella återförsäljare av originaldelar. Det innebär bland annat snabbare leveranstider, enklare hantering av garantiärenden, tillgång till originaldelar och enklare kommunikation.

Miljövänligt alternativ

Byter du batteriet hos oss kan du luta dig tillbaka och vara bekväm med att du har valt ett miljövänligt alternativ. Vi finns i registret hos Naturvårdsverket och är certifierade av El-Kretsen för hantering av batterier. Det innebär att alla förbrukade batterier hanteras varsamt och lämnas in för återvinning / återanvändning.

Välkommen till oss!

Välkommen till vår butik på Kungsgatan 7 i Uddevalla!

Följ oss på Facebook och Instagram!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *