Nya priser för skärmbyte på iPhone | Snabb reparation & bra villkor

Från och med 2020-08-11 har vi nya priser som gäller för skärmbyte på iPhone. Priserna har justerats efter marknaden och de priser som förses av leverantör för reservdel samt mobilvärdet. Vi arbetar kontinuerligt för att utveckla vår verksamhet och pressa priserna så mycket vi kan samtidigt som vi erhåller bra kvalitet på vår service. Bland de uppdaterade priserna har vi gjort en bra sänkning på bland annat följande modeller i Silver-paketet:

  • iPhone 6S / 6S Plus – 599kr
  • iPhone 7 – 799kr
  • iPhone 7 / 8 Plus – 999kr
  • iPhone X / Xs / XR – 1499kr
  • iPhone 11 – 1999kr

Vi har även uppdaterat paketen Guld+ samt Platinumpaket som innehåller skärmbyte med OEM-skärm, dvs. skärm med original LCD.

Snabbare service än någonsin

Under åren har vi lagd stort fokus på att utveckla vår reparationsverksamhet. Vi har lyssnat på kunderna och försökt så gott vi kan för att tillmötesgå kundernas behov och önskemål. Idag utför vi väldigt många reparationer varje dag där de populäraste än idag är skärmbyte och batteribyte. Hos oss kan du lämna in telefonen genom drop-in eller genom att boka en tid för reparation.

Reparationstiderna har vi förbättrat avsevärt och detta ser vi främst genom feedback från våra kunder. Bland annat så tar ett skärmbyte på en iPhone – oavsett modell – mellan 20 – 30 minuter för oss att genomföra. Det innebär att många kunder tar en promenad under tiden, äter lunch eller går och shoppar. För Samsung ligger den genomsnittliga tiden för ett skärmbyte på ca 35 minuter vilket innebär att du som kund kommer inte vara utan mobiltelefon alldeles för länge.

Ett batteribyte på en iPhone – oavsett modell – tar mellan 10 och 15 minuter. Samma tid har noterats även för Samsung-mobiler vilket återigen innebär att du som kund får din mobiltelefon tillbaka ganska omgående.

Grymt bra villkor

Vi är trygga med vårt arbete och vi strävar efter att få våra kunder att känna detsamma. Därmed lägger vi mycket tid och fokus på att utveckla hållbara samarbeten med svenska företag för att erbjuda våra kunder reservdelar av bra kvalitet samt garantivillkor som de kan känna sig trygga med. En sådan insats genomförde vi när vi introducerade livstids funktionsgaranti för skärmbyte på iPhone mobiler med paketet Guld+. Strax därefter höjde vi garantitiden på alla övriga reparationer till minst 12 månader och vi introducerade Guld-paket med batteribyte för iPhone mobiler med 24 månader funktionsgaranti!

Välkommen till oss!

Skulle du behöva byta skärmen på din mobil eller byta batteriet så är du välkommen till oss!

Glöm inte att följa oss på Facebook och Instagram!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *