50% rabatt vid skärmbyte på iPhone med Guld+

Det stämmer – nu har vi kampanj för skärmbyte på iPhone!

Nu får du 50% rabatt vid skärmbyte på iPhone med vårt paket Guld+! Det innebär att du kan spara upp till 2500kr beroende på vilken iPhone-modell som behöver repareras! Inte nog med det – du får även livstids funktionsgaranti på skärmen!! Då kan du känna dig extra säker på allt är som det ska vara.

Kampanjen gällde till och med 31 juli 2020.

Livstids funktionsgaranti

Med livstids funktionsgaranti behöver du inte oroa dig för mycket. Garantin omfattar hela skärmens ursprungliga funktionalitet. Det innebär bland annat att:

  • Skärmen skall fungera som vanligt
  • Touchen skall fungera som vanligt
  • Det ska inte finnas några ljusbrytningar
  • Touchen skall inte “styra sig själv”

Dock omfattas inte olyckshändelser och liknande av garantivillkoren. Ett exempel på det kan vara att du råkar tappa mobilen i golvet så att skärmen slutar fungera. Det kan även vara fuktskador vid tapp i vatten eller liknande.

Skärmbyte för iPhone

Vi har många års erfarenhet av mobilreparation och framförallt, självklart, skärmbyte för iPhone. Det är en utav de vanligaste reparationerna som vi utför idag. Ett skärmbyte på en iPhone utförs direkt i vår verkstad, oavsett modell, och tar vanligtvis inte mer än 40 minuter att genomföra. De allra flesta reparationerna blir färdiga inom en halvtimme. Vi gör dessutom aldrig några ändringar i mjukvaran vid ett skärmbyte vilket innebär att ditt innehåll förblir orört.

Notera: kunder kan dock be om återställning vid skärmbyte. Moderkortet kan också vara skadat och innehållet förändrat. Däremot rör våra tekniker inte innehållet förutom vid kundbegäran.

Svenska leverantörer

Vi arbetar med framförallt svenska leverantörer för våra reservdelar. På så sätt kan vi erbjuda våra kunder bättre service, bättre delar, grymma garantivillkor samt bra leveranstider! Utöver det arbetar alla våra leverantörer med officiella återförsäljare av Samsung-delar, Huawei-delar och många andra märken. På så sätt kan vi erbjuda våra kunder originaldelar eller certifierade delar.

Originaldelar

Hos oss kan du reparera mobilen med originaldelar. Som vi nämnde ovan arbetar vi med svenska leverantörer som gör det möjligt för oss att använda originaldelar för många märken inklusive Samsung, Huawei, Sony, Motorola och många fler!

Följ oss på sociala medier!

För att inte missa något och ta del av våra framtida kampanjer, följ oss på sociala medier:

Följ oss på Facebook

Följ oss på Instagram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *