Allt du behöver veta om nya iPhone SE (2nd gen)

Hitta produkter för iPhone SE här.

Apple lanserar nu den nya generationen av den berömda iPhone SE. Redan idag går det att förbeställa mobilen på bland annat Tele2, Comviq eller NetOnNet. Den nya iPhone SE har mycket nytt med sig, inte minst är utseendet nytt men även prestanda och kamera är några utav delarna som har förbättrats!

Snabb och snyggiphone se

Det är välkänt att iPhone SE blev en väldigt populär mobiltelefon. Likaså blev resultaten givande för iPhone 8. Nu har Apple valt att göra en fin kombination av dessa två. Den nya iPhone SE är väldigt lik iPhone 8 i sitt utseende. Mobilen har en 4,7-tums Retina HD-skärm vilket innebär att den storleksmässigt matchar iPhone 8. Prestandan har dessutom uppgraderats och mobilen har fått Apples snabbaste chip för att öka prestandan i mobilen. Dessutom har Apple valt att sätta in ett batteri med grymt kapacitet där du kan titta på video i upp till 13 timmar på en enda laddning.

Old school…

Yes, det stämmer! Hemknappen är tillbaka tillsammans med Touch ID. Detta är en funktion som har varit saknad sedan Apples leverans av iPhone X men nu är den återigen här. Använd Touch ID smidigt och säkert för att ladda ner appar eller betala via Apple Pay.

Bättre kamera

Mobilen har fått en 12 MP-bakkamera och kameran har fått med sig många smarta funktioner. Bland annat så finns funktioner för skärpedjup samt ljussättning som ger grymma bilder. Smart HDR känner igen ett ansikte och ljussätter det så att konturer och hudtoner ser naturliga ut. Du kan även hitta andra smarta funktioner som porträttljus som ger dig studioeffekter och mycket mer!

 

SAMMANFATTAT:

  • Tål damm och vatten
  • 12 MP-bakkamera med smarta funktioner
  • Upp till 13 timmar videotid
  • Stöd för trådlös laddning
  • Finns i svart, vit samt röd (Product RED)
  • Hemknapp & Touch ID

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *