Galaxy Unpacked 2020 | Nya Galaxy-mobiler

Ikväll är det dags för Samsungs event Galaxy Unpacked 2020. Det vi kan förvänta oss ikväll är att Samsung bland annat visar sina nya Galaxy-mobiler. Som vanligt så rullar det många rykten och det pratas mycket om olika “läckor” angående det ena och det andra om Samsungs nya modeller. Enligt mobilsajten mobil.se så bör vi förvänta oss att Samsung kommer presentera Galaxy S20-serien bestående av S20, S20 Plus samt S20 Ultra. Utöver dessa modeller så ryktas det om nya hörlurar, en ny vikbar mobil samt lite annat (?).

galaxy s20

Bilden ovan är ett exempel på de olika “läckorna” som visar hur mobilen kommer att se ut. Bland annat förväntas de ha starkare processorer, bättre kameror med högre upplösning samt starkare batterier. Men om du är en Galaxy-lover och funderar över en ny mobiltelefon då bör du hålla koll på Samsungs event!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *