Nyheter: iPhone 11, iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max

Nu har Apple presenterat sina nya mobiltelefoner! Under dagarna kommer vi få se mer av iPhone 11, iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max. I denna artikel vill vi kort presentera mobilerna och deras tekniska specifikationer. Är du intresserad av att köpa någon av dessa så fortsätt läsa!

Uppdaterade versioner

Enligt MacWorld är Apples nya mobiler uppdaterade versioner av Apples tidigare iPhone XR, Xs och Xs Max. De största uppdateringarna ligger bakom det som ögat ser som mjukvara och komponenter men det finns även nyheter i designen.

iPhone 11

Denna modell som har beskrivits som en uppdaterad version av iPhone XR, enligt MacWorld, har fått en snabbare processor, dubbla kameror och lanseras i fler färger! iPhone 11 har fått få förändringar jämfört med den tidigare modellen, iPhone XR. Bland de märkbara ändringarna hittar vi en kameraupphöjning på baksidan som dessutom är en avrundad kvadrat. Den här gången kommer du dessutom få större valmöjligheter vad gäller färgerna. Svart, röd, gul, mintgrön, lila och självklart vit.

iPhone 11 kommer få ett dubbelkamerasystem och på framsidan hittar du True Depth-kameran som har fått 12 megapixlar. Processorn som används i de nya modellerna – A13 Bionic – kommer att vara ungefär 20 procent snabbare än sin föregångare och den kommer vara strömsnålare.

Andra smådetaljer som är värt att känna till är bland annat:

  • Spatialt ljud
  • Stöd för Dolby Atmos
  • Stöd för trådlös laddning
  • Snabbladdning; ladda upp till 50 procent av batteriet på 30 minuter med 18 W-laddare
  • Snabbare Wifi (38% snabbare)
  • Parkoppla två par AirPods eller Beats med en mobil
  • Dubbla sim med eSim

 

iPhone 11 Pro & iPhone 11 Pro Max

Nästa släpp är iPhone 11 Pro som i utseendet är ganska lik iPhone 11 Pro Max. Största skillnaden utseendemässigt är ju självklart storleken på skärmen där iPhone 11 Pro har fått en 5,8 tums heltäckande OLED, Super Retina XDR-skärm till skillnad från 11 Pro Max som har fått en 6,5 tums. Skillnaden i upplösningen landar på 2436 x 1125 pixlar för iPhone 11 Pro och 2688 x 1242 pixlar för 11 Pro Max.

På baksidan hittar du tre 12 MP-kameror: ultravidvinkel, vidvinkel och tele. Vidare har snabbheten i mobilen och batterilängden förbättrats. Köper du en iPhone 11 Pro får du enligt Apple upp till 4 timmars längre batteritid än tidigare iPhone Xs. Väljer du en iPhone 11 Pro Max får du upp till 5 timmars längre batteritid än iPhone Xs Max.

Så sammanfattat vad är nytt hos dessa två jämfört med föregångarna? Ny, effektivare processor, bättre batteritid och även bättre skärm! Dessa är några och flera finns att hitta under följande länk: https://www.apple.com/se/iphone/compare/

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *