Reparation av Samsung-mobiler | Sen leverans

Våra tekniker på Phonet har utbildats för att jobba med Samsung mobiler och de har flera år av erfarenhet med Samsung-reparationer. Vi reparerar Samsung-mobiler med allt från skärmar till bakluckor, batteribyten, knappar och mer.

Många utav våra kunder har på senare tid frågat oss ifall vi kan reparera deras Samsung-mobiler och vi har svarat med att vi kan men att det kan dröja. Vanligtvis brukar vi reparera mobilerna på en gång men i dagsläget kan det dröja innan reservdelar levereras till oss. Samsungs återförsäljare av reservdelar har informerat oss om att Samsung har haft lite problem med att hinna tillverka skärmar till modeller som exempelvis Galaxy S8, Galaxy S9 och andra.

På Phonet jobbar vi endast med Samsungs originaldelar när det gäller Samsung-reparationer och vi har samarbete med leverantörer och återförsäljare i Sverige och i Tyskland. Tyvärr så är situationen densamma både hos leverantörer i Sverige och i Tyskland. Vi har gjort en del beställningar på skärmar för olika modeller och vi lägger ständigt nya beställningar då kunder kommer med förfrågan men dessa beställningar levereras allteftersom.

Vi kan inte ange några konkreta leveransdatum eftersom vi inte har fått några själva från våra leverantörer. De flesta delar kommer in efter två-tre arbetsdagar men för skärmar kan det röra sig om allt mellan två arbetsdagar till två veckor, beroende på modellen i frågan. Vi kommer att uppdatera våra kunder när leveranserna börjar komma in som tidigare.

Vi tackar för ert tålamod! Vid övriga frågor, kontakta gärna vår reparationsavdelning på reparation@phonet.se så återkommer de snarast med svar.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *