Vi utvecklar vår butik – service och tillbehör för din mobil

För några månader sedan öppnade vi en ny butik på Kungsgatan i Uddevalla. Nu utvecklar vi vidare vår butik där vi hoppas kunna erbjuda en bred service för mobilreparationer och mobiltillbehör till de flesta modellerna.

Ett bredare sortiment

Snart kommer vi att ha betydligt bredare sortiment av mobiltillbehör i butiken än vad vi brukar ha. Hittills har de flesta mobiltillbehören i vår butik varit för de senare (vanliga) modellerna men nu satsar vi på fler mobiltillbehör för modeller som Galaxy A-modeller, J-modeller, Sony, Motorola och många fler!

Bättre service

Varje dag försöker vi förbättra vår reparationsservice! Den senaste ändringen med tre paket för iPhone-reparationer visade sig vara framgångsrikt och nu vill vi utöka servicen ännu mer. Rengöring av enheterna vid reparation, reparationer av flera delar förutom skärm och batteri, fler modeller och mer!

Kort sagt jagar vi den lilla drömmen att vara ett utmärkt reparationsställe med ett stort utbud av mobiltillbehör.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *