Då öppnar vi på Kungsgatan i Uddevalla

Måndag den 18 mars är det dags! Då öppnar vi vår nya butik och reparationsverkstad på Kungsgatan i Uddevalla. Efter en tid med renovering och andra lokalarbeten börjar vi bli redo att slå upp dörrarna för vår butik på Kungsgatan. I samband med detta vill vi erbjuda 20% rabatt på alla mobiltillbehör i butiken. Kom gärna förbi och se om du hittar något bland våra mobiltillbehör från iDeal of Sweden, Richmond & Finch och andra snygga märken!

Mobilreparation och mobiltillbehör

I vår nya butik kommer du dels kunna reparera mobiltelefonen men även hitta ett snyggt sortiment av mobiltillbehör. Vad sägs om ett mobilskal från iDeal of Sweden? Eller en laddningsplatta från Richmond & Finch?

Är mobilen trasig? No problems, vi fixar det! Kom förbi oss så lagar vi din mobil medan du tar en promenad på Kungsgatan eller tar en titt på våra mobiltillbehör. Du får alltid 12 månader garanti på reparationer av hårdvara samt andra grymma erbjudanden. Har du ett Mecenat kort? Ännu bättre, ta en titt på Mecenat så hittar du flera grymma förmåner för dig som studerar… som exempelvis 20% rabatt på mobilreparationer.

Gratis skärmskydd hela året

Yes! GRATIS skärmskydd hela året för dig som reparerar skärmen hos oss! Då erbjuder vi dig 12 kostnadsfria skärmskydd (värde över 1200:-) under garantitiden som du kan hämta ut en gång i månaden eller vid olycksfall* även fler än en gång – dock max 12 st under hela första året.

Allt du behöver för att ta del av det här erbjudandet är att laga skärmen hos oss och därefter behåller du kvittot eller garantibeviset som du visar upp för oss. Inte nog med det! Vi applicerar skärmskyddet åt dig! Då slipper du oroa dig om du ska få luftbubblor eller ej. Vi löser det!

* Skulle du tappa mobilen och skärmskyddet går sönder så kan du få ett nytt även om du redan har hämtat ut ett skärmskydd samma månad. Du behöver bara komma förbi oss med mobilen och kvittot från reparationen.

Välkommen in!
Kungsgatan 7
451 30 Uddevall

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *