Därför ska du välja Caisles

Är du i behov av ett nytt skärmskydd till din mobil? Då rekommenderar vi våra Caisles-skärmskydd! Har du en stund över? Läs det här inlägget och ta reda på varför du ska välja Caisles.

Touch-funktionen påverkas minimalt

Det är sant! Vi har jobbat med mobiltelefoner och mobiltillbehör länge och vi har haft massor med kunder under den tiden. Många kunder har klagat till oss hur touch-känslan påverkas drastiskt av härdat glas, speciellt på vävda skärmar. Vad gjorde vi då? Vi köpte ett skärmskydd av härdat glas till en S9+ och testade för att se vad det var som kunderna klagade över. Touch-känslan blev faktiskt sämre tyckte vi med! Dels så kändes det som att skärmen inte riktigt satt mot glaset och ibland kändes det som att vi var tvungna att trycka lite hårdare för att få en reaktion.

Det är EN utav anledningarna till varför vi satsar mycket på och säljer mest skärmskydd av märket Caisles. Dessa skärmskydd är inte bara grymma och skyddar bra utan touch-funktionen är nästintill oförändrad! Det som kan kännas en aning ovanligt i början – och då gäller det några få modeller – är skärmskyddets matta yta men efter någon timme så märker man inte av det. Skärmskyddet appliceras ovanpå skärmen och fäster sig direkt mot skärmen så att inga tomma utrymmen lämnas.

Kraftig 6D nano som täcker hela skärmen

De flesta utav de Caisles-modeller som vi säljer är så kallade 6D Nano vilket innebär en typ av kraftig plastmaterial som skyddar mobilens skärm mot sprickor och repor. Några utav de modeller som vi säljer finns även i härdat glas men de flesta har vi valt att sälja i nanomaterial dels för att det är enklare att applicera, speciellt på vävda skärmar, dels för att det är billigare men det är ändå kraftigt och gör i princip samma jobb som härdat glas.

Dessa skärmskydd är 6D-bemärkta och täcker hela skärmen från kant till kant. Många utav de äldre skärmskydden täcker skärmen men lämnar ändå utrymme mellan skärmskyddet och kanten så att en del av skärmen blir fortfarande blottat för skada. Dessa skärmskydd täcker dock hela skärmen så att ifall du skulle tappa mobilen så har du bra skydd på skärmen!

Vi har testat! 🙂

Vi är säkra på våra produkter och vi vill att våra kunder blir också säkra med våra produkter. I vår butik i Uddevalla tog vi fram två skärmar, en Samsung-skärm och en iPhone skärm, och vi applicerade skärmskydden på dessa skärmar. Dessa skärmar har vi fram tills idag slagit mot bord och kastat på golvet för att visa våra kunder i butiken hur bra skärmskydden är. Och ärligt talat så har de verkligen gjort sitt jobb. Trots alla slag och alla kast, dvs. alla onormala händelser, så är skärmarna i ganska bra skick och vi tror inte att någon köper en mobiltelefon för att gå runt och kasta den!

Slutsats

Vill du ha en billig försäkring? Vi rekommenderar dig utan tvekan att köpa våra Caisles-skärmskydd. Är du ute efter bra skärmskydd som skyddar och håller längre så är dessa för dig. Har du dessutom svårt med att applicera ett skärmskydd på skärmen då är dessa skärmskydd ETT MÅSTE!

Besök följande länk för att se våra skärmskydd: Se våra skärmskydd

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *