Huawei P20 Pro vinner pris

I en artikel som finns att läsa på Huaweis hemsida kan man läsa om den otroliga framgången som mobiltelefonen Huawei P20 Pro haft det här året. Självaste utvecklingen hos företaget går åt rätt håll och en del experter tror att företaget snart kan ställas till jämna med Samsung. Nog om det, låt oss ta en titt på den här otroliga mobiltelefonen!

 

P20 Pro med otroliga egenskaper

Så… vi kan börja med att säga att detta är en mobiltelefon som är väldigt väldigt bra! Har du köpt den, då har du inte gjort fel! Mobiltelefonen har några otroliga egenskaper och vi kommer nämna några utav dem nedan bara för att vi ska se hur grym den egentligen är! Dessa specifikationer kan hittas med mer detaljer på Phonearena. Kortfattat är detta en mobiltelefon som har en otroligt fin display som sträcker ut sig på 6,1 tum med en tunn ram. Dessutom visar skärmen, med hjälp av HDR 10-tekniken samt OLED Full HD+display, färgerna i otrolig skärpa. P20 Pro har kommer dessutom med otroliga kameraegenskaper som inte bara hjälper dig att ta en bra bild men som dessutom utnyttjar det hela för att fånga det perfekta ögonblicket.

Displaystorlek: 6,1 tump20 pro
Upplösning: 1080 x 2240 pixlar
Kamera: 40 mpx (bakkamera). Mobilen har en 20 mpx monokromsensor med f/1.64 bländare, en 40 mpx sensor med f/1.8 bländare samt en 8 mpx sensor med f/2.4 bländare.
Video: 3840×2160 (4K)(30fps), 1920×1080 (1080p HD)(60fps), 1280×720 (720p HD)(960fps)
Batteri: Du får med en snabbladdare och mobilen innehåller en 4000 mAh batteri vilket innebär att du kan ladda mobilen väldigt snabbt och använda den väldigt länge.
IP67: Tycker du om att ha med mobilen in i duschen? Den här mobilen tål vatten (1 meters djup upp till 30 minuter). Du behöver inte längre bry dig om regn och damm!
Lagring: 128 GB!!! Plats med massor av bilder och annat!

 

Best Smartphone of the Year

Tillbaka till priset. P20 Pro fick den 15 augusti 2018 ta emot ett pris av European Image and Sound Association (EISA). Kortfattat så är EISA som en grupp som består av 55 utav världens mest respekterade tidskrifter inom konsumentelektronik. Huawei P20 Pro utsågs som EISA Best Smartphone 2018-2019. EISA uppmärksammade bland annat Huaweis hängivenhet till kvalitet, design och prestanda samt företagets framgångsrika utveckling av stiliga, kraftfulla samt vinnande enheter.

I Artikeln som finns publicerad av EISA kan man få läsa en del kommentarer där gruppen prisar Huawei och framförallt Huawei P20 Pro. Bland annat så nämner gruppen att mobilen är “mest avancerade, innovativa och tekniskt överlägsna smartphone någonsin”.

Som vi nämnde tidigare, har du köpt en Huawei P20 Pro så har du verkligen inte gjort något misstag! Och om du funderar på att köpa en, kör på! Mobilen kostar runt 7350 kronor och uppåt. Du kan hitta olika priser på Prisjakt.

Äger du en Huawei P20 Pro och vill köpa skal, fodral eller skärmskydd så ta gärna en titt på vårt utbud!

 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *